Week 36-2008

31-8

's-Morgens een stukje rijden en 's middags naar de Grebbeberg tot Cees samen met zijn maat Peter vertrekt naar Beesd waar zij steward zijn tijdens de wk vierspannen.
Onverwacht kom ik nog uit bij Bart en Jannie met Cees z'n moeder. Toevallig zijn hun kinderen (Erik en Maaike) beiden thuis en ze wil graag een foto van haar kleinkinderen.
Jannie heeft een aantal orchideeen in bloei. Ze kan ze ook erg mooi schilderen.
1-9

Elster paardenmarkt. Cees is voornemens twee jaarlingen erbij te kopen... gaat dat lukken vandaag? Samen met Peter komen ze al vroeg uit Beesd.
Helaas, niet echt hetgene hij in gedachte heeft... :-(
Inmiddels is het licht geworden en zijn ook Louis en Gaby gekomen.
Hoppa! Louis heeft de buit binnen!
Dan lopen we Ira en Vincent nog tegen het lijf.
Hoe heet ze eigenlijk? "Willemijn" ... Roepnaam Willie.
2-9

Ook m'n collega Agnes heeft zich een camera cadeau gedaan. Helaas maken we niet veel soeps vandaag. We missen een klein sprankje zon ;-( Maar we zijn wel lekker uitgewaaid.
Nou Agnes als je mij al enigzins redelijk op de foto kunt krijgen is de rest peanuts!!
5-9

Vandaag ga ik eens een kijkje nemen bij Cees en Peter op de wk vierspannen in Beesd. Helaas zit Peter met de voet omhoog in zijn caravan. Ik kan ook geen praatje met hem gaan maken want ik heb geen toegangspasje voor het terrein waar zij staan. Vandaag is er de dressuur en Cees moet er voor zorgen dat de deelnemers op de juiste tijd binnenrijden. Dat gaat met een soort van "hoedentaal". En soms moet hij mee met een dopingcontrole die steekproefsgewijs wordt gehouden. Verder is er een landgoedfair en zijn er bedrijfsaanspanningen te zien. Een aantal van hen waren ook in Doorn al te zien.
Cees keurig in pak! Dat ik dat ga meemaken ;-)
Hoed af...
En de hoed weer op...
Grote grijns!! Die kennen elkaar... ;-)
www.wkvierspannen.nl
Naar het vervolg van week 36-2008